Gold Way Travel

Schrijf Ons

whatsappWhatsApp viberViber viberTelegram

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik uw bedrijf vertrouwen?

Veilig reizen boeken:

Boek uw volgende reis bij GOLD WAY TRAVEL en geniet van een zorgeloze vakantie. Wij zijn een betrouwbaar reisbureau met een Groep A certificaat van het Turkse Ministerie van Toerisme en we zijn lid van de Associatie van Turkse Reisbureaus (Tursab). Controleer ons lidmaatschapsnummer 8237 op Tursab voor extra gemoedsrust.

https://www.tursab.org.tr/acenta-arama

Gemakkelijk reizen boeken:

Reizen boeken bij GOLD WAY TRAVEL is eenvoudig en handig. U hoeft geen bezoek te brengen aan een reisbureau of lange gesprekken te hebben met hotelgidsen. Boek reizen vooraf op onze website zonder aanbetaling, vanuit huis en op elk apparaat.

Klantverzoeken zijn onze topprioriteit:

Bij GOLD WAY TRAVEL besteden we veel aandacht aan het voldoen aan klantverzoeken. Onze tevreden klanten laten positieve beoordelingen achter op Google, TripAdvisor en sociale netwerken.

Breed scala aan diensten:

Ons kantoor is gevestigd in Antalya. We bieden dagtochten aan vanuit alle belangrijke vakantiegebieden van de Antalya kust en populaire bestemmingen zoals Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kusadasi, Istanbul en Cappadocië. Kies GOLD WAY TRAVEL voor betrouwbare service.

Flexibele betalingsopties:

Betaal voor reizen contant in dollars, euro's of lira in de bus. U kunt ook kiezen voor online betaling via internetbankieren.

Eenvoudig wijzigen en annuleren:

Als u wijzigingen wilt aanbrengen of een tour wilt annuleren, informeer dan gewoon onze manager via messengers. We garanderen een volledige terugbetaling als de tour wordt geannuleerd vanwege onze fout en de betaling al is gedaan. Boek reizen gemakkelijk en comfortabel met GOLD WAY TRAVEL.

Hoe kan ik boeken op onze website?

Hoe wij uw bestellingen bevestigen:

U kunt een reis boeken op onze website door de instructies te volgen. Na uw bestelling nemen onze managers contact met u op.

Hoe te betalen voor de tour:

Veel reizen worden contant betaald aan onze gids wanneer u de bus instapt.

Waar te wachten op de tourbus:

Wacht alstublieft op de bus bij de ingang van uw hotel, waar meestal beveiliging is en een slagboom op de weg.

Als de bus te laat is:

Als de bus meer dan 10 minuten te laat is, neem dan contact met ons op via WhatsApp of Viber. Stuur gewoon een bericht met "10 minuten voorbij, en geen bus." We controleren de locatie van de bus en vertellen u de verwachte aankomsttijd.

Uw ticket en ophaaltijd:

Na het boeken sturen we u een elektronisch ticket. U hoeft het niet te printen; u kunt het op uw telefoon laten zien. De tijd van de tour staat op het ticket. Als de aankomsttijd van de bus niet vermeld staat, maak u dan geen zorgen, deze wordt binnenkort aan het ticket toegevoegd.

Uw bestelling bevestigen:

Na het inchecken in het hotel, vertel ons alstublieft uw kamernummer om de tour te bevestigen. Het door u verstrekte kamernummer bevestigt de boeking voor zowel ons bedrijf als voor u. Deze informatie is belangrijk om misverstanden te voorkomen en helpt de gids u snel te vinden. Als de gidsen u niet kunnen vinden, kunnen ze het kamernummer gebruiken om contact met u op te nemen. We respecteren de privacy van onze klanten en delen nooit persoonlijke informatie of contactgegevens met derden.

Hoe annuleer ik mijn reservering?

Als u wijzigingen wilt aanbrengen of een tour wilt annuleren, informeer dan gewoon onze manager via berichtenapps. We garanderen een volledige terugbetaling van uw betaling als de tour wordt geannuleerd vanwege onze fout en de betaling al is gedaan. Boek uw reizen gemakkelijk en comfortabel bij GOLD WAY TRAVEL.

Kan ik betalen in $, ? of TRY?

Bij GOLD WAY TRAVEL bieden we u de mogelijkheid om in verschillende valuta's voor tours te betalen, waaronder dollars, euro's en Turkse lira. Als u via onze website boekt, wordt de prijs van de tour automatisch in dollars berekend. Als u de tour in euro's of Turkse lira wilt betalen, laat het ons dan gewoon weten een dag voor de start van de tour na 18:00 uur en wij herrekenen de prijs op basis van de huidige wisselkoers.

Hoe kan ik contact met u opnemen?

Het is gemakkelijker om contact met ons op te nemen bij GOLD WAY TRAVEL. Klik op de Telegram/WhatsApp/Viber knoppen op onze website om met een manager te praten. We geven de voorkeur aan tekstberichten en niet aan spraakoproepen voor een betere service.

Hoeveel mensen zullen er in een groep zijn en welke bus zal komen?

We hebben 3 groepscategorieën:

Kleine groepen en VIP groepen tot 16 personen. We gebruiken meestal standaard 16-zits bussen zoals Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Volkswagen Crafter en andere merken.

Middelgrote gro epen tot 30 personen. We gebruiken meestal standaard 30-zits bussen zoals Isuzu, Iveco en Otokar.

Grote groepen. We gebruiken meestal standaard 45-zits bussen zoals Mitsubishi, Mercedes, Man. Welke bus zal komen?

Omdat groottes van groepen kunnen veranderen voor vertrek, vertellen we alleen aan VIP groepsklanten het merk en model van de bus om misverstanden te voorkomen.

ANDERE TOURS
VOLG ONS
VEILIG ONLINE BOEKEN
SNEL CONTACT
Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi 38/B
+90 242 606 09 60 (Kantoor)
+90 538 789 43 22 (WhatsApp)
Omhoog